MERSİN / ERDEMLİ - Çeşmeli İlkokulu

Avrupa Kalite Ödülleri

Avrupa Kalite Ödülleri Aldık.

İlkokul İngilizce öğretmenimiz ve öğrencilerinin ortak olarak yürüttüğü "From Little Hearts to Innocent Paws/ Minik Kalplerden Masum Patilere" adlı projemiz Ulusal Kalite ödülü ve Uluslararası Avrupa Kalite ödülüne uygun görülmüştü.

Pandemi nedeniyle ertelenen takdim töreni Sayın Valimiz Ali İhsan SU, Sayın Milli Eğitim Müdürümüz  Adem KOCA katılımı ile etwinning koordinatörü Bircan KELEŞ'in rehberliğinde çokça okul müdürleri ve öğretmenlerinde katılımı ile  Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti. Ödül töreninde Okul Müdürümüz Alper Sinan İnan ve İngilizce Öğretmenimiz Fatma Karadaş okulumuz ve tüm öğrencilerimiz adına kalite ödülleri plaketlerini aldılar.

Yapmış olduğumuz bu proje hem İngilizce becerilerimizi geliştirme ve kullanma imkanı verdi hem de diğer ülkelerden öğrencilerle tanışma, kaynaşma fırsatı sundu. Ayrıca kalite ödülleri ile bu projenin taçlanmış olması bizi çok onure etti.

27-09-202127-09-2021

Yayın: 27.09.2021 - Güncelleme: 27.09.2021 11:48 - Görüntülenme: 308