T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / ERDEMLİ - Çeşmeli İlkokulu

Çeşmeli İlkokulu

Telefon
3245445026 36
Belgegeçer
0
WEB
https://cesmeliilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Çeşmeli Kasabası Atatürk Mahallesi Erdemli / MERSİN
Vizyon
Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş ahlaklı bireyler yetiştiren ve ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren dinamik öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen; meraklı, yaratıcı, sürekli öğrenen, kılavuzluk yapan, kendini sürekli öz değerlendiren, 21. yy bilgi ve becerilerinden haberdar, teknolojiyi araç olarak kullanmayı bilen, global vatandaşlık kavramını hisseden, öğrencileri kendi başına öğrenmeye yönelten, öğrenen kuşakları iyi tanıyan ve analiz eden, işbirlikçi çalışmayı önemseyen ve geleceğe dokunmanın yolunun düşünce gücü özgür, hayal gücü geniş, değerler kavramını içine sindirmiş bireylerden geçtiğinin farkında olan, bilgiyi paylaşmayı seven çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Öğretmen :23
Öğrenci :427
Derslik :17
Atölye-İşlik :1
Spor Salonu :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1700
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal, kurumumuzda İlkokul Ortaokul birlikte ders görmektedir. Taşıma uygulaması ile köylerden öğrenci taşınmakta olup bu öğrencilere öğle yemeği verilmektedir.
Saatler
08.30 - 15.15, Destek Eğitimler hafta içi dersler bittikten sonra yapılır. 12 tane destek eğitim sınıfı vardır. Piktes sınıfı ilkokullarla aynı zamanda derslerini tamamlar. İYEP sınıfları haftasonu 08:00 ile 12:10 arasında eğitim verir
Isınma
Klima
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Toplu Taşıma Araçları
Servis Bilgisi
Taşımalı Eğitim kapsamında 9 tane servis ile okulsuz köylerden öğrenci taşınmaktadır. ayrıca 2 özel öğrenci servisi sahil tarafından öğrenci taşımaktadır.
Yerleşim Yeri
Kasaba
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İle Uzaklık - 25 km, Erdemliye Uzaklık - 15 km, Mezitli Merkeze Uzaklık 20 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır